2467024369 6942918847 Ιουστινιανού 7 - Καστοριά vassileiadisp@gmail.com
hero image
 
 
 
   
     
  Δικηγορικό Γραφείο | Καστοριά
Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες


Στο Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες, πέραν της παροχής εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών, διακρίνουμε τον εαυτό μας με την προσωπική προσέγγιση και την αφοσίωση προς τους πελάτες μας. Κατανοούμε ότι κάθε υπόθεση είναι μοναδική και απαιτεί εξατομικευμένη προσέγγιση.

Με παραρτήματα σε διάφορες πόλεις και συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να καλύψουμε νομικές υποθέσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Το Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών με επαγγελματισμό, συνέπεια και εξειδίκευση. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν πολλούς νομικούς τομείς, εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Αναλυτικά, παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:
 
     
 
 
     
 
Ποινικό Δίκαιο

 
 
     
     
 
Δίκαιο Αλλοδαπών

 
 
     
     
 
Ιατρικό Σφάλμα

 
 
     
 
 
     
 
Δημόσιο Δίκαιο

 
 
     
     
 
Αστικό Δίκαιο

 
 
     
     
 
Μεταφράσεις Εγγράφων

 
 
     
 
 
 
 
     
  Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες
Η Επιλογή για Σταθερή και Αξιόπιστη Νομική ΣτήριξηΣτο Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε νομικό θέμα με ακρίβεια και φροντίδα.