2467024369 6942918847 Ιουστινιανού 7 - Καστοριά vassileiadisp@gmail.com
 
 
 
 
 
     
 

Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες
Δικηγορικό Γραφείο | Καστοριά


Το Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργατών με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και δίκαιο αλλοδαπών(απελάσεις, άδειες διαμονής, υποθέσεις Ειδικού Ληξιαρχείου κλπ), ξεκίνησε την δραστηριοποίηση του από το 1990 στην Καστοριά, όπου με τα χρόνια και τη συνεχή ενασχόληση με την ενεργή δικηγορία, σήμερα εκτός της Καστοριάς διατηρεί παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αλβανία αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη.
 

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Συνεργάτες σε Ελλάδα & Αλβανία
 
     
 
Οι συνεργάτες των γραφείων μας ασχολούνται και ειδικεύονται στο Ιατρικό Σφάλμα και Δημόσιο Δίκαιο, όσο και στο αστικό δίκαιο, τις ρυθμίσεις δανείων, τις συντάξεις κατοίκων εξωτερικού, τροχαία ατυχήματα και τις υποθέσεις αστικής ευθύνης. Επίσης  το γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις εγγράφων σε διάφορες γλώσσες. 
 
Τα γραφεία μας μπορούν να σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες νομικές υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας αλλά και υψηλής κατάρτισης για υποθέσεις που αφορούν όλη την Ελλάδα, Ευρώπη και Αλβανία. 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2467024369 - 6942918847
 
     
 
 
 
     
  Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες
Η Νομική Σας Οικογένεια σε Εθνικό και Διεθνές ΕπίπεδοΣτο Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες, δεσμευόμαστε να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες νομικές υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και υψηλής κατάρτισης. Κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται με προσοχή και αφοσίωση, ενώ η εμπειρία μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε υποθέσεις που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, Ευρώπη και Αλβανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ