2467024369 6942918847 Ιουστινιανού 7 - Καστοριά vassileiadisp@gmail.com
 
 
 
Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργάτες
Δικηγορικό Γραφείο | Καστοριά
 
 
 
 

Το Δικηγορικό Γραφείο Ν & Π Βασιλειάδη & Συνεργατών με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο και δίκαιο αλλοδαπών (απελάσεις, άδειες διαμονής, υποθέσεις Ειδικού Ληξιαρχείου κλπ), ξεκίνησε την δραστηριοποίηση του από το 1990 στην Καστοριά, όπου με τα χρόνια και τη συνεχή ενασχόληση με την ενεργή δικηγορία, σήμερα εκτός της Καστοριάς διατηρεί παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αλβανία αλλά και συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη.

Οι συνεργάτες των γραφείων μας ασχολούνται και ειδικεύονται στο Ιατρικό Σφάλμα και Δημόσιο Δίκαιο, όσο και στο αστικό δίκαιο, τις ρυθμίσεις δανείων, τις συντάξεις κατοίκων εξωτερικού, τροχαία ατυχήματα και τις υποθέσεις αστικής ευθύνης. Επίσης  το γραφείο μας αναλαμβάνει μεταφράσεις εγγράφων σε διάφορες γλώσσες. 

 
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ

Οι δικηγόροι μας είναι εξειδικευμένοι σε πολλούς νομικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Ιατρικού Σφάλματος, του Δημοσίου Δικαίου, του αστικού δικαίου, των ρυθμίσεων δανείων, των συντάξεων κατοίκων εξωτερικού, των τροχαίων ατυχημάτων και των υποθέσεων α

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποινικό Δίκαιο
Δίκαιο Αλλοδαπών
Δημόσιο Δίκαιο
Αστικό Δίκαιο
Ιατρικό Σφάλμα
Μεταφράσεις εγγράφων σε διάφορες γλώσσες
Επικοινωνήστε Μαζί Μας <br> 2467024369 - 6942918847

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
2467024369 - 6942918847

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε νομική σας ανάγκη. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράρτημα Θεσσαλονίκης

Παράρτημα Θεσσαλονίκης

Στο κέντρο της βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μπιζανίου 10, διατηρούμε παράρτημα προσφέροντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, εκμεταλλευόμενοι την έντονη νομική δραστηριότητα της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έδρα Καστοριάς

Έδρα Καστοριάς

Στη γραφική πόλη της Καστοριάς, όπου ξεκίνησε η δραστηριοποίησή μας το 1990, διατηρούμε το κεντρικό μας γραφείο. Εδώ, οι δικηγόροι μας συναντούν τους πελάτες μας για να παρέχουν την ατομική προσοχή που χαρακτηρίζει τη σχέση μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράρτημα Κοζάνης

Παράρτημα Κοζάνης

Στην καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας, η παρουσία μας στην Κοζάνη στην οδό Δημοκρατίας 16, αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στην παροχή νομικών υπηρεσιών σε όλη την περιοχή, καλύπτοντας όλους τους νομικούς τομείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράρτημα Αλβανίας

Παράρτημα Αλβανίας

Σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε διεθνές επίπεδο, διαθέτουμε παράρτημα στην Αλβανία. Η παρουσία μας εκεί ενισχύει την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε νομικά θέματα που αφορούν τη διασυνοριακή νομική πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ